Beste ouders,

Wij zijn in blijde verwachting ......

• Er komt een nieuwbouw op de plaats van het auditorium 100. (Voor de ouders die het nog weten, de plaats waar het schoolfeest doorging)-> morgenvroeg en in de toekomst ontvangt u meer informatie. De veiligheid van uw kinderen is gegarandeerd! Alle nodige veiligheidsmaatregelingen voor afbraak en de nieuwbouw zijn getroffen en worden opgevolgd door een veiligheidscoördinator.
  • Door de afbraak hiervan kunnen de fietsen niet meer in de gang naast de school staan. Er wordt een nieuwe fietsstalling voorzien in de tuin van de parochie. Deze tuin vindt u naast de eetzaal van de leerlingen van de lagere school op de Franse speelplaats. De witte deur geeft toegang tot de tuin.
  • Dit schooljaar werken wij rond het thema “GEZONDHEID”. Dit zal u morgen al opmerken!!! Er zullen nieuwe afspraken gemaakt worden i.v.m. de tussendoortjes en de dranken. NIET VERGETEN: gezonde tussendoortjes en water en/of melk meebrengen.
  • Vanaf maandag 12 september zullen er opnieuw warme maaltijden  worden voorzien. NIET VERGETEN: boterhammen meebrengen!

De eerste dagen zal u veel informatie ontvangen. Mogen wij u vragen de mails/briefwisseling aandachtig te lezen, de nodige documenten in te vullen en zo snel mogelijk terug te bezorgen.

Wij hopen morgen iedereen terug te zien om (ten laatste) 8u45 op de speelplaats van de Sint-Augustinusschool.

We wensen iedereen een fijne start van het nieuwe schooljaar!

Het schoolteam